perjantai 11. toukokuuta 2018

Pikainen Oulun reissu

Eilen töiden jälkeen pakkasin lauman autoon ja suuntasimme kohti Oulua. Autoa piti hieman muokata, jotta myös Jazz mahtuu kyytiin, muttta hyvin Honda taipui. Oulussa olimme myöhään illalla, koirien lenkitys ja ruoka ja sitten vähän lätkämatsin katsomista. Aamulla sitten suuntasimme Ninan luo hakemaan Jazzia. Ninalla on Jazzin ensimmäisestä pentueesta Chi (Lucille). Jazz oli innoissaan vastassa ja oli heti lähdössä autoon. Red (D. Iceberg) oli myös paikalla, joten saatiin myös  yhteiskuva reilut 10-vuotiaista sisaruksista.



Kävimme Jazzin kanssa myös tervehtimässä Capoa, yhteiskuvan ottaminen oli hieman hankalaa, kun Capu oli kovasti innostunut Jazzista, mutta Jazz taas oli sitä mieltä että nyt ei kyllä onnaa :)


Kotimatka aurinkoisessa säässä meni hyvin, koirat nukkuivat koko matkan. Kotona Jazz oli heti mukana laumassa tyttöjen kanssa, kuin olisi vanhaan laumaan tullut, vaikka edellisestä kerrasta on jo kolme vuotta. Rallin kanssa oli hieman eri juttu, Rallille tilanne oli uusi ja poikahan oli sitä mieltä, että tällä nartulla on ihan sata varmasti juoksu. Jazz kyllä kertoi tiukasti, ettei :) Illan aikana tilanne rauhoittui ja yö nukuttiin rauhallisesti. Tämän lauman kanssa mennään nyt sitten seuraavat pari kuukautta.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti